Seda Sayan yedinci kez evleniyor! 25 yaş küçük solisti Çağlar Ökten'in evlilik teklifini kabul etti!

TAKİP ET

Şarkıcı Seda Sayan yedinci kez evleneceği haberlerine yanıt verdi. Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'in 14 Şubat'taki evlilik teklifine 'evet' dediği belirtilmişti.

Seda Sayan'ın beraber çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den evlilik teklifi aldığı belirtildi. Ökten'in 14 Şubat Pazartesi gecesi Beyoğlu'nda bulunan Süreyya Teras isimli mekanda sahne aldıktan sonra, bir anda cebindeki tektaşı çıkararak, sanatçıya evlilik teklifinde bulunduğu ifade edildi.

Milliyet'in haberine göre kısa süreli şok yaşayan Sayan, 'Evet' yanıtını verdi. Daha önce altı kez nikah masasına oturan 59 yaşındaki sanatçı ile kendisinden 25 yaş küçük müzisyen, evlilik hazırlıklarına başladı.

SEDA SAYAN'DAN AÇIKLAMA
Hakkındaki aşk iddiasının ardından TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programı sunucularına bir ses kaydı gönderen Sayan, hakkındaki aşk iddiasını yalanladı. Sayan gönderdiği ses kaydında "Her ay beni başka bir isimle sevgili misin diye arıyorsun. Yıl olmuş 2022 sen bana sevgili diyorsun. Çağlar benim programdaki orkestramdakisolistim. Aynı zamanda da sahnedeki vokalistim. Çağlar'la birlikte yapımcılık yapmaya başladık. Albüm çıkartıyorum başka bir şey de yok" ifadelerini kullandı.

Sayan, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim" demişti.

Seda Sayan: Aşka kapılarım açık, bu yıl beklentim büyük!



ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?
Çağlar Ökten doğma büyüme aslen Mersin, Tarsus’ludur. Annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyeni olarak çalışmıştır. Çok küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir. 7 yaşından beri şarkı söylediğini belirten Ökten, okul müsamereleri ile başladığı sahne kariyerine dayısının işlettiği düğün salonu ile devam etmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ökten, Sayan'ın sunduğu televizyon programında solistlik yapıyor.

seda sayan çağlar ökten evlilik evlenme evlenme teklifi