Seda Sayan'dan 'kiloluyum' diyen kadına olay tavsiye: "Kocanın üstüne hopla!"

TAKİP ET

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında ilginç bir diyalog yaşandı. Telefonla yayına bağlanarak fazla kiloları yüzünden eşinin beğenmediğini söyleyen kadına Seda Sayan'ın verdiği cevap dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Star TV ekranlarında Seda Sayan’ın sunumuyla seyirciler ile buluşan ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’ programında yayına bağlanan bir kadın ile Sayan arasında yaşanan diyalog dikkat çekti. Telefonla programa bağlanan kadın, fazla kiloları yüzünden eşinin beğenmediğini söyleyince Seda Sayan “Kendini ezdirme. 4 tane çocuk doğurmuşsun. Üstüne hopla o kocanın de ki; '4 tane çocuk doğurdum ben' de. Ağzını doldura doldura” dedi.

Programa telefonla bağlanan bir kadın seyirci, “Eşim beni kilom yüzünden beğenmiyor. 120 kiloyum. 4 doğum yaptım. Zayıfla diyor, zayıflayamıyorum” diyerek dert yandı.

Kadının 4 çocuk doğurması nedeniyle kilo almasının normal karşılanırken, Seda Sayan, “27 yaşında 4 çocuk mu doğurdun?” cevabını verdi.

Seda Sayan, seyircisine, “Kendini ezdirme. 4 tane çocuk doğurmuşsun. Üstüne hopla o kocanın de ki; 4 tane çocuk doğurdum ben de. Ağzını doldura doldura” dedi.

Seyircisine konuyla ilgileneceğini söyleyen Seda Sayan, yayından sonra arayacağını söyleyip konuşmayı sonlandırdı.

seda sayan kilo koca program