Seda Sayan'dan canlı yayında şok sözler: Safiye Soyman çamaşır giymiyordu, göğüsleri kocaman

TAKİP ET

Gündüz kuşağında yayınlanan programlarda skandal olaylar yaşanmaya devam ediyor. TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Seda Sayan, Safiye Soyman hakkında şok sözler sarf etti. Sayan, "Safiye Soyman çamaşır giymiyordu, 'göğüslerin ağzıma girecek kocaman kocaman' dedim" diye konuştu.

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefon ile bağlanan Seda Sayan, şoke eden sözler kullandı. Programın konuğu olan Safiye Soyman hakkında konuşan Sayan'ın sözleri izleyenleri şaşkına çevirdi.

Safiye Soyman, yakın dostu Seda Sayan'ın ısrarlarına dayanamayarak ameliyat masasına yattığını ve estetik operasyon geçirdiğini söyledi. Bu açıklamaların ardından telefonla canlı yayına bağlanan Seda Sayan, yazın 1 ay boyunca Safiye Soyman ile beraber Miami'de bulundukları sürece, Safiye Soyman'ın gözlerinin hiç görmediğini fark ettiğini, Türkiye'ye döner dönmez de göz operasyonu geçirmesi gerektiğini söylediğini anlattı. 

"İÇ ÇAMAŞIRI GİYMİYORDU"
Sayan, Miami'nin çok sıcak olduğunu, o sıcakta da Soyman'ın iç çamaşırı giymek istemediğini, göğüslerinin de çok büyük olduğu için sarkık göründüğünü, adeta 'ağzına gireceğini' söylerken hem kendisi hem de sunucular Müge ve Gülşen kahkahalara boğuldu.

"GÖĞÜSLERİN AĞZIMA GİRECEK KOCAMAN KOCAMAN"
Seda Sayan “Safiye menapozdan sonra çamaşır giymeyi sevmiyordu, sıcaktan terliyordu. ‘Hemen şunları küçülttür, ağzıma girecek kocaman kocaman’ dedim, beni dinledi” dedi.

Soyman, yakın dostu Seda Sayan'ın ısrarlarına dayanamayarak ameliyat masasına yattığını ve estetik operasyon geçirdiğini, göğüs küçültme ameliyatına girdiğini, ancak operasyonu zamansız yaptırdığını ve ameliyat nedeniyle yazın hiç denize giremediğini ifade etti.
 

seda sayan safiye soyman müge ile gülşen estetik göğüs tv8 ikinci sayfa