Seda Sayan'dan "Çağlar Ökten'e 'ayrıl gel' dedi" iddialarına yanıt!

TAKİP ET

Şarkıcı Seda Sayan'ın evlilik hazırlığı yaptığı Çağlar Ökten'e "Sevgilinden ayrıl gel" dediği iddia edilmişti. Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ve ilişkisi hakkında suskunluğunu bozdu.

Mayıs ayında müzisyen Çağlar Ökten ile evlenecek olan Seda Sayan kendisi ve sevgilisi hakkındaki haberlere canlı yayında yanıt verdi.

Tv8'de yayınlanan 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Sayan "Bir şeyler karşılığında albüm sözü vermiş olmak hem bana hakaret, hem Çağlar'ın müzisyen kimliğine büyük hakaret. Bir kere Çağlar'ı tanımıyorsunuz. Çok iyi müzisyen ve öğretmen aynı zamanda. Ben albümü bir tek Çağlar'a değil, daha önce de söylemiştim aynı albümün startını verdim. DMC de bunu biliyor. Çağlar Ökten, Esra Özmen, Safiye Soyman ve kendi albümüm."  dedi.

NE OLMUŞTU?
Evlilik haberinin ardından Çağlar Ökten hakkında şoke eden iddialar ortaya atılmıştı. İddiaya göre; Sayan, vokalistliğini yapan Çağlar Ökten'e "Sevgilinden ayrılırsan sana albüm yaparım" vaadinde bulundu. Çağlar Ökten de evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara'dan bir gecede ayrıldı.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten hakkında şok iddia! Albüm yaparım dedi, 4 yıllık ilişkisini bitirdi!

seda sayan çağlar ökten sevgili ayrıl gel evlilik iddia