Seda Sayan'da dans eden doktor Banu Küçükpolat: Düşmanlarım çatlasın

TAKİP ET

Seda Sayan'ın sunduğu televizyon programında göbek atmasıyla gündeme oturan Kalp ve Damar Cerrahı Banu Küçükpolat, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Küçükpolat, "Ruhum istiyor ben yapıyorum. Düşmanlarım çatlasın" dedi.

Sabahların Sultanı Seda Sayan programında dakikalarca dans etmesiyle gündeme gelen Kalp ve Damar Cerrahı Banu Küçükpolat'ın TikTok fenomeni olduğu ortaya çıktı. Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB), hakkında inceleme başlatılmasını talep ettiği ileri sürülen Küçükpolat, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"RUHUM İSTİYOR"
İnstagram hesabından açıklama yapan Küçükpolat, "Bu kadar ses çıkaracağını düşünmemiştim. Linç de yedim övgü de aldım. Ama canlar ben böyleyim değişmem. İstesem de değişemem. Ruhum istiyor ben yapıyorum. Sevenlere de sevmeyenlerime de duyurulur" dedi.

"DÜŞMANLARIM ÇATLASIN"
Eleştiri ve tepkilerin ardından bir video daha çeken Küçükpolat, "düşmanlarım çatlasın" diyerek "İsterseniz hayatla dalga geçiyor deyin, isterseniz hayatla dalga geçiyor deyin, ben bu Banu'yu seviyorum dostlar" ifadelerini kullandı.

TİKTOK'TA FENOMEN
Sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen Doktor Banu Küçükpolat'ın TikTok hesabında tam 172 bini aşkın takipçisi bulunuyor.

TTB’DEN İNCELEME TALEBİ
Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB), 'Sabahın Sultan'ı Seda Sayan'da eden Opr. Dr. Banu Küçükpolat hakkında inceleme başlatılmasını talep ettiği ileri sürüldü. 

Seda Sayan ile göbek atan doktor Banu Küçükpolat için inceleme talebi!

doktor banu küçükpolat seda sayan dans göbek