Seda Sayan canlı yayında düğün yaptı, Çağlar Ökten'in ailesinden evlilik hakkında ilk açıklama

TAKİP ET

Şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlendi. Sayan, canlı yayında düğün yaptı. Ökten'in ailesinden de evlilik hakkında ilk açıklama geldi.

Şarkıcı Seda Sayan, dün akşam İstanbul Beşiktaş'ta kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile evlendi. Sadece arkadaşlarının katıldığı bir nikah yapan Sayan, televizyon programında ise düğün yaptı.

Sayan, sunuculuğunu yaptığı Sabahın Sultanı programında düğün yaptı. Safiye Soyman ve Faik Öztürk de programın konuğu oldu.

ÖKTEN'İN AİLESİNDEN İLK AÇIKLAMA
Oğlunun düğününe katılmayan Ökten'in Manisa'da yaşayan ailesi, video göndererek çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Ökten'in babası gönderdiği videoda "Nikah merasiminizde bulunamıyorum ama yüreğimiz sizinle. Sizlere bir ömür mutluluk diliyoruz. Ailemize hoş geldin" derken Ökten'in annesi de "Seda'm hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin çok öpüyorum sizleri" dedi.

Rahatsızlığından dolayı kızının nikahına gelemeyen Seda Sayan'ın annesi ise "Hayırlı uğurlu olsun düğününe gelemedim biliyorsun hastayım. Aklım orada kaldı. Allah ayırmasın. Mübarek günde Allah mutlu etsin diye dua ediyorum. İkinizi de çok seviyorum" şeklinde konuştu.

seda sayan çağlar ökten canlı yayın düğün nikah