Şebnem Tüfekçi şort giydiği için tacize ve hakarete uğradı, o anları böyle kayda aldı

TAKİP ET

Türkiye, çocukları istismar eden Akman çiftinin serbest kalmasını tartışırken skandal bir taciz olayının görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Türkiye aynı günde onlarca skandalı bir arada yaşamaya başladı. Elmalı davasında verilen kararlar sonrası Türkiye'de her kesimden büyük bir tepki gelirken, akşam saatlerinde Twitter'da yayınlana bir video "Türkiye nereye gidiyor" dedirtti.

Şebnem Tüfekçi isimli genç bir kız, şort giydiği için sokak ortasında hakarete ve tacize maruz kaldı. Tüfekçi o anları videoaya çekti ve sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan görüntüler sonrasında tepkiler çığ gibi büyüdü.

Şebnem Tüfekçi yaşadığı travmayı ve çektiği videoyu "Bu ülkede sadece şort giydiğiniz için sokakta yürürken bir anda orospu, şıllık, ahlaksız olabilirsiniz. babanıza gavat denilebilir. bu şerefsizin yüzünü herkes görsün diye paylaşıyorum. SOYUNUZ KURUSUN" sözleriyle paylaştı. 

İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞANDI
Olay, İstanbul Kadıköy'de yaşandı. Fikirtepe Mahallesi Mandra Caddesi'nde kaydedilen görüntülerde, geç kıza şort giydiği için hakaret eden şahıslar görülüyor. Olay sırasında genç kızın babasına da hakaret edilirken, araya girenlerin şahsa tepki göstermek yerine, genç kızın görüntü almasını engellemeye çalışması dikkat çekiyor. 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ
Yaşananan skandal görüntülere Twitter'da tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte o tepkilerden öne çıkanlar:

şebnem tüfekçi şebnem tüfekçi kimdir şort giyen kız kadıköy mandra canddesi