Savcı Sayan'ın fotoğrafı tepki çekti: "Yanındaki çocuklar donarken, üstünde yünlü gocuk, elinde tesbih"

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ekmek fiyatı tavsiyesi vermek isterken gündem olan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan tepki gösterdi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, ekmek fiyatlarını 1,40 TL'ye düşürdüklerini duyurarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerini örnek alması gerektiğini söylemişti. Ancak İstanbul Halk Ekmek'te ekmeğin 1.25 TL'ye satıldığını unutan Sayan, sosyal medyada gündem olmuştu.

Sayan, ekmek fiyatlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:
"İstanbul'da belediye başkanı da inşallah Ağrı'yı örnek alır. Ekmeği daha da aşağı indirmek için çaba sarf eder. Milleti korkutmak, tedirginlik yaratmak için 4-5 liralık fiyatlardan bahsetmez. İstanbul Halk Ekmek eğer bizim maliyetlerimizde üretemiyorsa, biz ekmek üretip oraya gönderelim diyeceğiz ama ayıp olacak. Biz Ağrılı kardeşlerimizle 1,4 TL'den ekmek satışına devam edeceğiz. Herkese afiyet olsun. Ekmek bizim için kutsaldır”

İBRAHİM ÖZKAN'DAN TEPKİ
İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Sayan'ın ekmek fiyatları üzerinden siyaset yapmasına tepki gösterdi. 

Savcı Sayan'ın montu olmayan ve üşüdüğü görülen bir çocuğun yanında yürürken görüntüsünü paylaşan Özkan, "Savcı Sayan giymişsin içi yünlü gocuğu elinde tesbihle külhanbeyi gibi dolaşırken yanındaki çocuklar donuyor ne iş? Her şeye laf yetiştireceğine şu çocuklara birer kışlık kıyafet alsaydın." dedi.

Özkan'ın paylaşımı şöyle:

savcı sayan ağrı ibb mont ibrahim özkan istanbul