Şarkıcı Hande Yener'in 30 yaşındaki DJ oğlunu görenler şaşırdı

TAKİP ET

Son dönemde konserlerinde giydiği kıyafetlerle ve İzzet Yıldızhan ile yaşadığı gerilimle gündemde olan Hande Yener, geçtiğimiz günlerde 49 yaşına bastı. Genç yaşta anne olan Hande Yener'in 30 yaşındaki DJ oğlu Çağın Kulaçoğlu'nu görenler ise inanamadı!

Konserlerinde giydiği kıyafetler ile gündem olan şarkıcı Hande Yener, sosyal medyaya damga vuruyor. Geçtiğimiz günlerde 49 yaşına basan Yener'e İzzet Yıldızhan'dan ağır eleştiriler gelmişti. Yıldızhan, "Sahneye külotla çıkmasınlar" demişti.

Yıldızhan'ın açıklamasından sonra Hande Yener, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri" mesajını yazmıştı.

İzzet Yıldızhan kendini savundu, Hande Yener'e tepki gösterdi!

Hande Yener, geçtiğimiz akşam Baltalimanı'ndaki bir mekanda 49. yaşını kutladı. Arkadaşları ve sevenleri, ünlü popçuya doğum gününde eşlik etti. Genç yaşta anne olan Hande Yener'in oğlu Çağın ile benzerliği sosyal medyada ilgi odağı oldu.



 

hande yener oğlu şarkıcı çağın çağın kulaçoğlu dj