Şarkıcı Doğuş'tan canlı yayında itiraf: "Eşimin yanında ahlaksız teklif aldım"

TAKİP ET

Şarkıcı Doğuş, konuk olduğu 2. Sayfa programındaki itirafıyla gündem oldu. Doğuş, konser sırasında bir hayranının kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu söyledi. Doğuş, "Eşim bana bakıp güldü. Kadın hayranıma da alyansımı gösterdim" dedi.

Şarkıcı Doğuş, 2014 yılında Hoşkedem Hidayetkızı ile evlendi. Azerbaycan'da Müge Anlı gibi gündüz kuşağı programı yapmasıyla tanınan Hidayetkızı ile ilgili anısı anlatan Doğuş, gündem oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Doğuş, konser sırasında bir hayranından ahlaksız teklif aldığını söyledi.

"AHLAKSIZ TEKLİF DURUMU OLDU"
Doğuş, "Ben sahnedeyken seyircilerinden biri bir cümle kullandı, bütün orkestra sustu. Eşim de orada, en kötüsü o. Ahlaksız teklif durumu oldu, açık açık bağırdı. Eşim bana baktı, güldü. Sonra ben de güldüm. Alyansımı gösterdim, ne yapayım" dedi.

Sunucuların "Sen buradayken eşinin aklı kalıyor mu? Kıskançlıklar oluyor mu?" sorusu üzerine Doğuş, şunları söyledi:

"Kalıyor tabii, karşılıklı. Benim de aklım onda kalıyor. İlk dönemler kıskançlık oluyordu ama artık oturdu. Sekiz yılı geçtik. Biri bir şey istiyorsa alyans durdurmuyor. Eşim bana gelen tekliflerden birine denk geldi. Ben sahnedeyken seyircilerinden biri bir cümle kullandı, bütün orkestra sustu. Eşim de orada, en kötüsü o. Ahlaksız teklif durumu oldu, açık açık bağırdı. Eşim bana baktı, güldü. Sonra ben de güldüm. Alyansımı gösterdim, ne yapayım!"

doğuş canlı yayın ahlaksız teklif