Şarkıcı Asya'dan kötü haber! Durumu ağırlaştı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan şarkıcı Asya'dan kötü haber. Asya, durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı.

90'lı yıllara damgasını vuran pop müzik sanatçısı Asya, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Durumu ağırlaşan Asya, hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 1 haftadır koronavirüs tedavisi gördüğünü söyleyen Asya, şiddetli öksürük nedeniyle nefes almakta güçlük çektiğini söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Asya, "Bir haftadır pozitifim. En zor olanı şiddetli öksürük nedeniyle gerçek anlamda nefes alamamak. Hastane odasındayım" dedi.

Asya, şu ifadeleri kullandı:
"Kızım Aslı’nın pozitif çıkmasıyla birlikte tedavisini evde ben takip ettim. 12 gün sonunda iyileşti çok şükür. Bir haftadır ben de pozitifim. En zor olanı şiddetli öksürük nedeniyle gerçek anlamda nefes alamamak. Hastane odasındayım tabi ki refakatçi söz konusu değil. Bu videoyu, hala covide inanmayan, covid yüzünden sevdiklerini kaybedenlere ve gecesi gündüzü olmayan, hem kendi, hem de ailelerini riske atarak mesleklerini özveriyle yapmaya devam eden sağlıkçılara saygı duymayan şuursuzlar için paylaşıyorum. Allah sizi ıslah etsin."
 

asya şarkıcı ünlü koronavirüs medya magazin