Şanlıurfa ve Adıyaman'ı sel vurdu: Can kaybı 14'e yükseldi

TAKİP ET

Şanlıurfa'da etkili olan şiddetli sağanak yağış hayatı felç etti. Deprem bölgesindeki illerde etkili olan şiddetli yağış can kayıplarına yol açtı. Urfa'da da bir kişi, sel sularında sırt üstü yüzdü.

Deprem bölgesinde etkili olan şiddetli yağış can kayıplarına yol açtı. Adıyaman'da bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi kayboldu. Şanlıurfa'da ise sele kapılan 4 kişi yaşamını yitirdi.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, deprem bölgesindeki kuvvetli yağışların bu akşam geç saatlere kadar etkili olacağını bildirdi.

Şanlıurfa'da dün akşam etkisini artıran sağanak nedeniyle Eyyübiye ve Haliliye ilçeleri başta olmak üzere kentteki çok sayıda sokak ve cadde su altında kaldı.

SIRT ÜSTÜ YÜZDÜ

Sel nedeniyle kentte hayat durma noktasına geldi. Evler, dükkanlar, sokak ve caddeler sular altında kalırken bir kişi sel sularında sırt üstü yüzdü.

İşte o anlar:

YILANLAR ORTAYA ÇIKTI

Karaköprü ilçesinde selin ardından sokaklarda yılanlar ortaya çıktı. Bir vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

CAN KAYBI 14'E YÜKSELDİ

Sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'da, Tandoğan Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın bodrum katındaki dairede 5 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Hayatını kaybedenlerin Suriye uyruklu olduğu belirtildi.

Şanlıurfa'nın dışında Adıyaman'da da etkili olan sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 13'e yükseldi.

SELE KAPILAN KİŞİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Şanlıurfa'da sele kapılan bir kişi, çevredekiler tarafından görüntülendi. Videoyu çeken kişinin, sele kapılan kişiye elini uzatmayarak kayda devam etmesi dikkat çekti.

SELDE MAHSUR KALANLAR BÖYLE KURTARILDI 

Mehmetçik selde mahsur kalan vatandaşları botlarla böyle kurtardı.

Şanlıurfa sel