Şanlıurfa'daki sokak röportajında ağlayan vatandaş...

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yapılan bir sokak röportajı sırasında, maaşını söyledikten sonra ağlamaya başlayan vatandaş Türkiye'nin kalbine dokundu... Sosyal medyada kısa sürede on binlerce mesaj ve paylaşım yapıldı.

Ekonomideki gidişat ve olumsuz tablo sokak röportajlarının ana gündem maddesi olmaya devam ediyor. 7'den 77'de herkesi etkileyen fiyat artışları ve alım gücünün düşmesi ortaya acı görüntüler de çıkarıyor.

Şanlıurfa'da yapılan bir sokak röportajı ise diğerlerinden çok farklı oldu.

İnsanların yüreklerine dokunan ve belki de herkesin kendisinden, yakınlarından ve çevresinden bir parça hissettiği anlar sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Şanlıurfa'da yapılan sokak röportajında, mikrofonların uzatıldığı emekli vatandaş öylesine dolmuştu ki sözlerini tamamlayamadı, ağlamamak için kendisini zor tuttu. 

Muhabirin, "Asgari ücrete zam geliyor ve aynı zamanda diğer ürünlere de zam geliyor, nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna yanıt veren emekli vatandaş, “Ben 3500 TL alıyorum, para yetmiyor, geçinemiyoruz” dedikten sonra cümlesini tamamlayamadı, sözcükler boğazına düğümlendi. Gözleri dolduğu görülen vatandaş, röportajı tamamlayamadan oradan uzaklaştı.

O anlar sosyal medyanın da gündemine oturdu