Şanlıurfa Belediyesi, 19 Mayıs mesajında Atatürk'ün ismini kullanmadı!

TAKİP ET

AKP yönetimindeki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kentteki vatandaşlara mesaj gönderdi. Belediyenin mesajda Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini geçirmediği görüldü.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 103'üncü yıl dönümü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor.

AKP yönetimindeki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise kentteki vatandaşlara 19 Mayıs dolayısıyla mesaj gönderdi. Ancak kutlama mesajında Mustafa Kemal Atatürk’ün isminin geçmediği görüldü.

UtfaDeğişim'in haberine göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara  atılan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"19 Mayıs 1919 tarihi, düşman isgaline  karşı, Anadolunun her köşesinde yükselen istiklal ve istikbal ruhunun ilk mesalesinin yakildigi müstesna bir gündür. Sanli tarihimizden aldığımız ilham ile her zaman  gencligin yanındayız. Aydınlık yarınlarımızın güvencesi genclerimiz bayrağimizi ulusal  ve uluslararası müsabakalarda dalgalandırmaya şehrimiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye  devam  edecektir. 19 Mayıs Genclik ve Spor Bayrami  kutlu  olsun...B002"

şanlıurfa belediye 19 mayıs atatürk akp gençlik ve spor bayramı