Samsung Galaxy S21 FE'nin fiyatı ne kadar? Çıkış tarihi belli oldu!

TAKİP ET

Teknoloji devi Samsung'un uzun zamandır beklenen Galaxy S21 FE modeli ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merakla beklenen telefonun Avrupa fiyatları açığa çıktı. Ayrıca Galaxy S21 FE'nin Türkiye'deki çıkış tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, son dönemlerin en çok konuşulan ve merakla beklenen Galaxy S21 FE isimli akıllı telefonuyla gündemde. Geçtiğimiz günlerde özellikleri, tasarımı ve görüntüsü sızdırılan telefonun fiyatları da açığa çıktı. İşte detaylar...

GALAXY S21 FE KAÇ LİRA OLACAK?
Akıllı telefonlarla ilgili yaptığı sızıntılarla tanınan MySmartPrice, Samsung'un yeni telefonunun fiyatını ortaya çıkardı. Aktarılan Avrupa fiyatlarına göre 8 GB RAM + 128 GB hafıza seçenekli model 920 EURO olarak belirlenmişken 8 GB RAM + 256 GB hafızalı model ise 985 EURO fiyat etiketi ile elde edilebilecek. Galaxy S21 FE’nin Amerika fiyatının ise 629 DOLAR olacağı ifade edildi.

Avrupa fiyatlarının Türkiye'de geçerli olması durumunda ise fiyatlar ortalama 10 bin TL olacak.

GALAXY S21 FE NE ZAMAN ÇIKACAK?
Merakla beklenen cihaz, 4 Ocak 2022 tarihinde tanıtılacak. Cihazın tasarımı, büyük oranda 'Galaxy S21'e benzeyecek. Şirketin yeni akıllı telefonu; siyah, beyaz, yeşil ve mor olmak üzere toplamda 4 renk seçeneğiyle gelecek.

SAMSUNG GALAXY S21 FE'NİN ÖZELLİKLERİ
Bu cihaz, sızıntılara göre 6,4 inç ekrana ev sahipliği yapacak. Cihazda yer alacağı söylenen özelliklerden bazıları ise şöyle:

Ekran yenileme hızı 120 Hz olacak ve AMOLED ekran ile gelecek.

Ana kamerası 64 MP, ön kamerası ise 32 MP olacak.

Type-C şarj girişine ev sahipliği yapacak.

4500 mAh batarya gücü sunacak.

Snapdragon 888 ya da Exynos 2100 yonga seti kullanacak

samsung galaxy s21 fe telefon fiyat çıkış tarihi