Samsak Döveci krizi sürüyor: Elif Buse Doğan, "Beni tehdit etti" dedi

TAKİP ET

Samsak Döveci şarkısının popüler olmasının ardından Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı'nın arası açılmıştı. İkili, karşılıklı açıklamalar yaparken Elif Buse Doğan'dan şok bir iddia geldi. Doğan, Serkan Çağrı'nın 'Hepinizi langıdı yaparım' diyerek kendisini tehdit ettiğini söyledi.

Türkiye'de son dönemin en popüler şarkıları arasında yer alan 'Samsak Döveci' iki ismin arasını açtı. Klarnet virtüözü Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan şarkıyla popüler oldu ama bu popülerlik dostluğu bitirdi. Aynı dönemde aynı türkü için single çıkaran ikili, birbirine girdi.

"KENDİSİNİ SAHİPLENDİK, AHDE VEFASIZLIK"
Serkan Çağrı Elif Buse Doğan'ı suçlayarak "Program sonrası 'Şarkıyı hep beraber kliplendirelim' diye karar aldık. Elif Hanım tarafından farklı bir tercihte bulunularak, yol alındı. Bu kısım çok önemli değil aslında ama benim için. Önemli olan Elif çok uzun zamandır birlikte çalıştığım, 7/24 evimizde olan bir insandır. Geldiğinde 21 yaşındaydı. Eşim ve ben çok büyük emekler verdik, kendisini sahiplendik. Bizi şu anda yaralayan şey vicdan. Bizi ahde vefasızlığı üzmüştür" ifadelerini kullandı.

"BENİ TEHDİT ETTİ"
Bugün TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Elif Buse Doğan ise hakkındaki iddialara tek tek cevap verdi. Suçlamaları reddeden Doğan, Çağrı tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Yaşananlardan dolayı bir daha Serkan Çağrı ile çalışmayacağını belirten Elif Buse Doğan, şöyle konuştu:

"Şarkının bu versiyonu kendisi yaptıktan sonra çıktı. Ben gerçekten fırsatçı bir insan olsam bana telefonda 'bu eseri yapamazsın etik değil. Sana bu akılları kim veriyor? Hepinizi langıdı yaparım' gibi tehditler savurduktan sonra şarkıyı birlikte yapalım demem. Kendisi 1 Nisan şakası gibi single çıkardı. Burada vefasızlık yapan da fırsatçılık yapan da kendisidir, ben değilim. Bu anonim bir türküdür ve herkes okuyabilir. Benim şu ana kadar bildiğim 15 kişi single yaptı. Benim sesim de kullanıldı."

samsak döveci şarkı elif buse doğan serkan çağrı