Saldırıya uğrayan Mümtaz Şenel ilk kez konuştu!

TAKİP ET

Eşi ile birlikte evinde silahlı saldırıya uğrayan CHP'li Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel saldırı sonrası ilk kez konuştu. Şenel; "iptal olayından sonra böyle bir şeyin geleceğini tahmin ediyordum" dedi.

Eşi İle birlikte evlerinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve Burdur Devlet Hastanesi ortopedi servisinde tedavisi devam eden Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, yapılan silahlı saldırı sonucu ilk kez konuştu.

Başkan Şenel, "Olayın sebebi belediyeye ait otelde 30 Temmuz'da bir baskın olmuş, polis tarafından 10 bin lira ceza kesilmiş. Bu ceza ikinci defa tekrarlandığı zaman iş yeri kapatılır diye bir madde var. Polis 30 Mart günü tekrar gitmiş. İkinci kez orada yasa dışı birtakım şeyler tespit etmiş. Bu tutanağı ekleyerek kaymakamlığa göndermişler. Kaymakamlık da ruhsatın iptali istemiyle bize gönderdi. Ben de ruhsatı iptal ettim" dedi.

'SALDIRIYI BEKLİYORDUM'
İptal olayının arkasından böyle bir saldırıyı beklediğini belirten Şenel; "Burada daha önce yaralamalar, kurşunlamalar bir sürü olay olmuş. Biz de bunlara karşı taviz vermedik. Burası temiz olsun istedik. Sağ olsun ilçemizdeki yetkililerimiz de destek oldu, o yardımı yapıyorlar" diye konuştu.

Mümtaz Şenel'i vuran şahıslar suç makinesi çıktı

YANIMDA OLAN HERKES SAĞOLSUN
Saldırı olayının arkasından Burdur Vali'sinin kendisini hastane kapısında karşıladığını aktaran Şenel; "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcılarımız, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre Şehircilik Bakanımız aradılar. Sosyal medyadan yurt içi ve yurt dışından birçok destek mesajı yayımlandı. Duygulanmamak, sevinmemek mümkün değil. Şimdiye kadar yaptığım çalışmaların mükafatını bu şekilde almış oluyorum. Öğrencilerim, dostlarım, arkadaşlarımın yanımda olduklarını görünce çok çok mutlu oldum. Arayan, ilgilenen herkese teşekkür ediyorum. Partimin yanımda olması beni mutlu etti. Şüphelilerin yakalanması konusunda da üstün gayret gösteren Burdur Emniyet Müdürlüğü personeline de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

mümtaz şenel mümtaz şenel ekşi mümtaz şenel ve eşi mümtaz şenel kim mümtaz şenel eşi silahlı saldırı salda gölü iptal kararı