Şahan Gökbakar'dan MHP'ye tepki: Siz Meclis'te birbirinize hakaret eder ardından çay çorba içersiniz, biz o dünyaya ait değiliz!

TAKİP ET

Orman yangınlarının olduğu bölgelere giderek yardımda bulunan ve sosyal medyadan paylaştığı yangın videolarıyla dikkat çeken Şahan Gökbakar, kendisini hedef göstererek konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e cevap verdi.

Marmaris’te yazlığı bulunan Şahan Gökbakar, yangınların çıktığı ilk günden beri yangın söndürmek için sahada çalışan ekiplere destek vererek yangına karşı mücadele ediyor. Yangınlar hakkında kamuoyunu bilinçlendirmek için videolar paylaşan Şahan Gökbakar’a MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter tepki göstermişti. 

Yönter, Gökbakar’ın “Help Turkey” kampanyasında çağrıda bulunması üzerine "Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma" ifadelerini kullanmıştı. Gökbakar, kendisini hedef gösteren Yönter’e karşılık verdi. 

“YAPTIĞI GÖREV SEBEBİYLE HALKLA KONUŞMA TARZININ DAHA FARKLI OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM”
Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açarak "Yaptığı görev sebebiyle halkla konuşma tarzının daha farklı olması gerektiğini düşündüm. Sen kendine yardım iste Şahan! Hayır efendim ben kendimi yardım istemem. Kendi evim yanaysa kimseden yardım istemeyeceğimi belirttim” dedi. 

Gökbakar konuşmasının devamında “Ben; beni bunca yıl seven milyonlarca insan için yardım isterim, hayvanlar için yardım isterim, vatan için yardım isterim ve gerçekten canım yanarak yardım isterim. Gece gündüz yoksa neden burada yangının içinde durayım! Bu konuyu yanlış değerlendirmişsiniz” ifadelerine yer verdi. 

Emek harcayarak büyük yerlere geldiğini söyleyen Gökbakar, “Kafamın boş olduğu konusunda nasıl bir izlenime kavuştunuz? Çok boş da değilimdir yani! İnanın ben bu yorumu okuyunca nereye düştüm diye de düşündüm. Ben zaten bir yayının içinde dört kere ‘Devletimiz güçlüdür’ dedim. Ben bu konuda sizle aynı fikirdeyim" diyerek Yönter’e karşılık verdi. 

“SİZ MİLLETİN VEKİLİSİNİZ. VEKALETİNİ ALDIĞINIZ İNSANLARA HAKARET ETMEMELİSİNİZ”
Gökbakar, sosyal medyadan açtığı canlı yayınını “Bana hakaret etmek yerine ne konuda utanacağımı söyleseydiniz! Ben utanacak hiçbir şey yapmadım Ulvi amcacım. Siz siyasetle uğraşıyorsunuz diye bu tarz hakaret eden bir şekilde bana konuşamazsınız. Ben siyasi bir kimlik değilim. Siz milletin vekilisiniz. Vekaletini aldığınız insanlara hakaret etmemelisiniz bence. Siz Meclis'te birbirinize hakaret eder ardından çay çorba içersiniz. Biz o dünyaya ait değiliz. Bana böyle konuşamazsınız, halktan kimseye böyle konuşamazsınız” diyerek sonlandırdı.

NE OLMUŞTU? 
 Gökbakar, Yeni Asır’ın sanatçıları hedef gösteren haberini eleştirerek “Komşudan yardım istemek, dünyadan yardım istemek kötü bir şey mi? İnsanların evleri, ocakları, vatanları yanıyor diye, 'komşular yetişin' demiş olabilir. Bunda ne kötülük var? Siz nasıl bu insanları alıp da fişlersiniz?” demişti.

MHP'li İzzet Ulvi Yönter, Şahan Gökbakar'ı hedef aldı!

Gökbakar'ın bu sözlerinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gökbakar'ı hedef alarak "Seviyen aynen Recep İvedik... Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma, çünkü düşmüşsün düşeceğin kadar... Ancak Türk devleti güçlüdür bunu da traji komik aklından çıkarma... Güldürmeden önce utanmayı dene!" şeklinde karşılık vermişti.

mhp şahan gökbakar recep ivedik izzet ulvi yönter