Şahan Gökbakar'dan Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a sert tepki

TAKİP ET

Komedyen Şahan Gökbakar, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi. Gökbakar, "Başkan siz neyi anlatıyorsunuz? Ne sosyal medyası, ne algısı ne, ne dış güçleri, ne diyorsunuz Allah aşkına?" dedi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, GS TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Burak Elmas, sosyal medyadaki tepkilere ve transfer eleştirilerine değindi.

Komedyen Şahan Gökbakar, Burak Elmas'ın “Sosyal medyada taraftarın duygularıyla oynayan bir takım odaklar var. Bunların birçoğunu mahkemeye verdik” ifadelerini kullanan Burak Elmas’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sert tepki gösterdi.

"36 YAŞINDA ADAM ALDIN!"
İşte Gökbakar’ın yaptığı paylaşımlar:

”Başkan siz neyi anlatıyorsunuz? Ne sosyal medyası, ne algısı ne, ne dış güçleri, ne diyorsunuz Allah aşkına? Ligde düşme hattıyla 3 puan var, gençleştirme dediğin takıma 36 yaşında adam aldın, Gedson’u da Beşiktaş’a kaptırdın, sonra da çıkıp racon kesen konuşmalar!”

"TARİHİNİN EN KÖTÜ DÖNEMİNİ YAŞATAN…"
Söylenecek tek şey var. Lafı gevelemenin alemi yok. Galatasaray tarihinin en kötü dönemini yaşatan, son derece başarısız bir başkan ve yönetimsiniz. Büyük umutlar ve vaatlerle gelip, hayal kırıklığı oldunuz. Ne söylerseniz söyleyin gerçek bu başkan”

şahan gökbakar burak elmas galatasaray futbol spor