Şahan Gökbakar'dan Fatih Altaylı'nın "Zelenski" sözlerine yanıt

TAKİP ET

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı'nın köşe yazısında komedyen Şahan Gökbakar için "Şahan Gökbakar'ın Zelenski'den eksiği yok fazlası var" demişti. Gökbakar'dan Altaylı'nın sözlerine sosyal medyadan yanıt geldi.

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündem olan komedyen Şahan Gökbakar hakkında Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan bir yazı geldi.

Fatih Altaylı, "Şahan Gökbakarsky" ara başlıklı yazısında Şahan Gökbakar'ın artan biçimde politik bir figür haline dönüştüğünü belirterek, bu durumdan kendisinin de hoşnut olmaya başladığını gözlemlediğini yazdı.

Fatih Altaylı, yazısında şu ifadeleri kullandı:
Günahını almayayım ama bendeki izlenim bu genç komedyenin “Benden de bir Zelenskiy çıkabilir” havası içine girdiği. Yakışır mı! Niye yakışmasın. 

Şahan Gökbakar’ın Zelenskiy’den eksiği yok fazlası var. Zelenskiy adamsa, Şahan 10 kat daha adam.Üstelik de, o da cesaretini orman yangınları sırasında kanıtladı. Ama olmaz. Olmaz çünkü Zelenskiy sadece Zelenskiy değildi. Arkasında Ukraynalı oligarkların sermaye gücü ve uluslararası ilişkileri vardı.

Şahan ise tek başına. Yani politik romantizm tek başına yeterli değil. Türkiye’de Zelenskiy olmaya en yatkın isim Acun Ilıcalı olabilir ama onun da böyle bir niyeti yok. Yine de Şahan'ın gençlere ilham vermesini çok isterim. Çünkü politize bir gençliğe çok ihtiyacımız var. 

Recep İvedik 7 geliyor, Şahan Gökbakar resmen açıkladı


ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN ALTAYLI'YA YANIT
Şahan Gökbakar'da bu yazıyla ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Altaylı'ya yanıt verdi.

Gökbakar, "Bugün Fatih Altaylı hakkımda güzel bir yazı yazmış.Politik bir figur veya Zelenskiy olmak gibi bir hayalim yok. Oldugum kisiden cok memnunum. Siyaset sevmedigim bir meslek. Gercekleri ve dogruları net sekilde ve ozgurce söyleyebilmek icin, siyasetci degil vatandas olmak yeterli" dedi.

fatih altaylı şahan gökbakar komedyen zelenski