Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti: Drej Ali lakaplı Ali Yasak'tan açıklama geldi!

TAKİP ET

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin tetiği çeken ismin Drej Ali olarak bilinen Ali Yasak'ın yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı. Zanlıları arama çalışmaları sürerken Drej Ali lakaplı Ali Yasak'tan ilk açıklama geldi.

Bakırköy Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, olayla ilgisi oldukları gerekçesiyle 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 6 kişiden 2'si Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu öğrenilirken, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman'ı yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

DREJ ALİ'DEN AÇIKLAMA
Katil zanlılarının, Drej Ali olarak bilinen Ali Yasak'ın yeğenleri Ali Yasak ve Kadir Yasak olduğu ortaya çıktı. Drej Ali, olay hakkında ilk kez konuştu.

Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan Drej Ali'nin açıklamaları şöyle:
"Avukat Şafak Bey’i öldürdüğü gerekçesiyle iki yeğenimin arandığı doğrudur. Kardeşim Mehmet Yasak'ın oğulları. Ancak ben Mehmet Yasak'la 20 yıldır konuşmuyorum. Aynı şekilde yeğenlerimi de son olarak 4 yıl önce annemin cenazesinde gördüm. Onlarla da hiçbir irtibatım yok.

Çocuklarımı evlendirdiğimde de kardeşimi de, yeğenlerimi de davet etmedim. Aynı şekilde o da kendi çocuklarını evlendirdiğinde beni ve çocuklarımı davet etmedi. Yani hiçbir ilgimiz, alakamız yok. Yeğenimin adının Ali olması nedeniyle, sanki olayı yapan benmişim gibi basında yer alıyorum.

"TESLİM OLSUNLAR"
Ben aranan birisi değilim. Şu anda da işyerimdeyim. Polis beni aramıyor. Arıyorsa da adresim belli. Şu anda da işyerimdeyim. Aranan yeğenlerimin de babası tarafından bulunup teslim olmalarını istediğini öğrendim. Doğrusu da polise gidip teslim olmalarıdır. Avukat Şafak Beyi de tanımazdım.

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu öldürüldü! Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir

Silahlı saldırıda öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'den ilk paylaşım


 

drej ali ali yasak ece erken şafak mahmutyazıcıoğlu cinayet saldırı yeğen