Sadakatsiz son bölümünde neler oldu? Asya ve Aras arasında sürpriz yakınlaşma

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 6 Ekim Çarşamba akşamı 33. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Asya, bir kazada tanıştığı Aras'ın sırrını öğrenmeye çalışırken, Aras ilk defa bir şeyler hatırlamaya başladı. Aras ve Asya'nın sarıldığı anlarda ise onları gözetleyen bir kişi ortaya çıktı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin, Berkay Ateş ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Sadakatsiz dizisi, dün akşam 33. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Aras'ı hastanede ziyarete gelen kişi merak konusu oldu. Aras'ın peşindeki adamların kim olduğu ise seyirciyi meraklandırdı.

ASYA VE ARAS YAKINLAŞTI
Asya, Aras'ın izlerini takip ederek onun kim olduğunu ve geçmişini öğrenmeye çalıştı. Aras'la yakından ilgilenen Asya, bu yolda önemli bir gelişmeye şahit oldu. Aras, Asya sayesinde ilk kez bir şeyi hatırladı ve düğüm yavaş yavaş çözülmeye başladı. Hastanenin bahçesinde konuşan ikili, yakınlaşarak sarıldı. Onun hafızasını kaybettiğini anlayan kişi ise telefonda başka birisine haber verdi ve Asya'nın Aras'la yakından ilgilendiğini söyledi.

SADAKATSİZ SON BÖLÜM ÖZETİ
Asya, Ali'nin maruz kaldığı zorbalığı öğrenmenin sarsıntısı ile oğlu için harekete geçer.
Verdiği karar Volkan'ı, hatta Tekirdağ'ı sarsacakken, kazada hayatını kurtardığı hastanın kendisinden başka kimseyi hatırlamadığını fark eder.

 

sadakatsiz kanal d asya aras sadakatsiz son bölüm