Sadakatsiz'de sürpriz gelişme: 2 isim diziden ayrılıyor!

TAKİP ET

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sadakatsiz'de iki isim diziden ayrılıyor. İki oyuncu, 2 Şubat'taki yeni bölümde son kez rol alacak. İşte detaylar...

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Dindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinde iki sürpriz ayrılık yaşanacak. Bahar ve Melih karakterleriyle izleyici karşısına çıkan Yeliz Kuvancı ile Ali İl, diziye veda ediyor.

İlk olarak 9 Eylül 2015'te BBC One'da yayınlanan ve o döneme damga vuran Docter Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz'de 2 karakterin hikayesinin sona ermesi dolayısıyla yeni bölümden sonra dizide olmayacaklar.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?
Sadakatsiz'in yeni bölümü 2 Şubat Çarşamba akşamı 20.00'de ekrana gelecek. Son bölümünde Ali’nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan’ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olmuş ve bu durum Aras’ın daha önce görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarmıştı. Volkan’ın Asya’nın hayatını kontrol etmek için yaptığı hamle büyük bir engele takılırken, yangından kurtulan kişinin ortaya çıkışı tüm dengeleri değiştirip bir sır perdesini aralamıştı. Sadakatsiz'in yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu.

sadakatsiz dizi cansu dere melih bahar ali il yeliz kuvancı caner cindoruk melis sezen