Sabancıların yalısı yine sosyal medyanın dilinde, Arzu Sabancı'dan boğaz manzaralı evde kalın mesajı

TAKİP ET

Lüks yaşamı ve hayat tarzı ile son günlerde dikkat çeken Hakan Sabancı, tahtını annesi Arzu Sabancı'ya bıraktı. Boğaz manzaralı yalısında sürekli fotoğraf paylaşan Arzu Sabancı, son paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu.

Arzu Sabancı, boğaz manzaralı yalısından bir fotoğraf çekerek “Evde kalmaya devam…” mesajını paylaşınca çok sayıda eleştiri aldı. Arzu Sabancı, yüksek enflasyon ve işsizlik sıkıntısı yaşayanların her gün artmasına duyarsızlaşarak “Aşı da olsanız hastalığı geçirmiş de olsanız risk her zaman var.” yazarak evden çıkılmamasına dair fotoğraf paylaştı. 



"SAKIN EVDE SIKILDIK DEMEYİN"
Her fırsatta servetlerini göz önüne seren Arzu Sabancı, geçim derdinde olan insanları düşünmeden evinizde olduğunuza şükredin diyerek paylaştığı mesaj ise şöyle:

“Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam. Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz. Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak umudumuzu kaybetmeden… Sakın evden sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığınız güne, evinizde olduğunuza şükrederek evde kalmaya devam.”

sabancı yalı arzu sabancı hacı sabancı