Sabancı Holding CFO'su Barış Oran istifa etti

TAKİP ET

Sabancı Holding, şirket CFO'su Barış Oran'ın görevinden istifa ettiğini ve ilgili pozisyona daha sonra atama yapılacağını duyurdu. Bir diğer görev değişimi ise Yapı Malzemeleri Grubu'nda gerçekleşti. Tamer Saka'nın da kariyer tercihi doğrultusunda 11 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla görevinden ayrılacağı ifade edildi.

Sabancı Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Finans Grup Başkanı görevinde bulunan Barış Oran'ın görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Sabancı Holding tarafından KAP'a yapılan bildirimde, "22.01.2016 tarihinden bu yana Sabancı Holding Finans Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Sn. Barış Oran kariyer tercihi doğrultusunda 11 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla görevinden ayrılacaktır. Sn. Barış Oran'a bugüne kadar Topluluğumuza sağlamış olduğu önemli katkı ve özverili çalışmalar için teşekkür eder; hayatının bundan sonraki döneminde başarı ve mutluluklar dileriz. İlgili pozisyona yönelik yapılacak atama daha sonra duyurulacaktır" ifadelerine yer verildi.

Bir diğer görev değişimi ise Yapı Malzemeleri Grubu’nda gerçekleşti. 2 Nisan 2018 tarihinden bu yana Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grup Başkanlığı görevini yürüten Tamer Saka da kariyer tercihi doğrultusunda 11 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla görevinden ayrılıyor.

Sabancı Holding’den yapılan açıklamada, “Sayın Barış Oran ve Tamer Saka’ya bugüne kadar Topluluğumuza sağlamış oldukları önemli katkılar ve özverili çalışmalar için teşekkür eder; hayatlarının bundan sonraki döneminde başarı ve mutluluklar diliyoruz” denildi.

 

 

sabancı holding barış oran cfo tamer saka haber ekonomi