Sabahat Akkiraz'dan Hulki Cevizoğlu tepki: Dışı Atatürkçü içi 'yetmez ama evetçi'

TAKİP ET

Gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun bir televizyon programındaki "Ben Kanal İstanbul'a evet diyen bir Atatürkçüyüm" sözlerine usta sanatçı Sabahat Akkiraz'dan sert tepki geldi.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun katıldığı bir televizyon programındaki "Ben Kanal İstanbul’a evet diyen bir Atatürkçüyüm" sözleri tartışma yarattı. Usta sanatçı Sabahat Akkiraz, Cevizoğlu'nun sözlerine "Dışı Atatürkçü, içi 'Yetmez Ama Evet'çi" sözleriyle tepki gösterdi.

Akkiraz, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Hulki Cevizoğlu'nu “Kanal İstanbul’a hayır diyecek yüreği olmayandan Atatürkçü olmaz. Olsa olsa ‘Dışı Atatürkçü içi Yetmez Ama Evetçi’ olur” sözleriyle eleştirdi.

NE OLMUŞTU?
CNN Türk’te Akıl Çemberi programına katılan Hulki Cevizoğlu, AK Parti'nin büyük tepkilere rağmen hayata geçirme ısrarını sürdürdüğü Kanal İstanbul projesini savunarak, "Ben Kanal İstanbul’a evet diyen bir Atatürkçüyüm. Bunu benim gibi birisinin söylemesi çok önemli. Kanal İstanbul tartışmasını başka noktalara getirerek, arkalarına Atatürkçüleri alarak muhalefet yapma döneminin bitmesi gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

 

hulki cevizoğlu sabahat akkiraz kanal istanbul atatürkçü yetmez ama evetçi