Rust'ın çekimleri devam ediyor: Alec Baldwin'den yeni açıklama

TAKİP ET

Ünlü aktör Alec Baldwin'in 'Rust' adlı filmin setinde yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak öldürdüğü kaza sonrası çekimler yeniden başlamıştı. Ancak çekimlerin ardından sette bir olay daha yaşandı. Ayrıca Alec Baldwin'den de açıklama geldi.

ABD'li aktör Alec Baldwin'in 21 Ekim'de ABD'nin New Mexico eyaletinde silahla yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürdüğü, yönetmen Joel Souza'yı da yaraladığı 'Rust' filmi çekimlerinde talihsiz bir olay daha yaşandı.

Ekip üyelerinden Jason Miller bölgeye özgü zehirli bir örümcek tarafından ısırıldı. Bunu takip eden birkaç gün içinde kolunda ciddi semptomlar görülen Miller hastaneye kaldırıldı.
Kendisi için açılan destek sayfasından yapılan açıklamaya göre birçok kez ameliyat edilen Miller'ın kolunun ampute edilmemesi için uğraşılıyor.

ALEC BALDWIN'DEN AÇIKLAMA
Öte yandan Alec Baldwin de dün bir açıklama yayınlayarak setlerde kendisinin başına gelen türden kazaların yaşanmaması için gerçek ya da sahte silah kullanılan her dizi/ film setinde polis olması gerektiğini yazdı.

alec baldwin rust film çekim