RTÜK bunlar görmüyor mu: Beyaz TV'de "Eşinize İhlas Suresi okuyarak baklava yedirin" tavsiyesi

TAKİP ET

Melih Gökçek'in oğlunun sahibi olduğu Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' isimli programda şok anlar yaşandı. "Enerji ve isim analisti" sıfatıyla canlı yayına çıkarılan Önder Özcan'ın, telefonla soru soran bir seyirciye yanıtı izleyenleri şaşkına çevirdi. Özcan, "Eşinizin sarışın bir kadına takıntısı olmuş. Baklavaya ihlas suresi okuyup, yedirin" ifadelerini kullandı.

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunduğu "Hayatta Her Şey Var" isimli programın 8 Şubat Çarşamba günü yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı.

"Enerji ve isim analisti" sıfatıyla canlı yayına çıkarılan Önder Özcan, canlı yayına telefonla bağlanan Suzan isimli bir izleyicinin eşiyle uyumuna baktı. Özcan'ın Suzan isimli izleyiciye verdiği tavsiye ise gündeme oturdu.

Özcan, “Eşinizin erken yaşlarda sarışın kadın takıntısı olmuş. Bunu takıntı haline getirdiği için kendisini bazı durumlarda geriye doğru çekiyor. Siz bunu aşmak için eşinize düzenli bir şekilde baklava yedireceksiniz. Ama baklavaya İhlas suresini okuyacaksınız" dedi.

Sunucu Nur Viral de Özcan'ın tavsiyesi karşısında şaşırarak "Hocam ne alakası var ya baklavayla" diye konuştu. Özcan, Viral'e "Burada İhlas suresi baklavadan daha önemli. Baklavanın bir etkisi var, o enerjiyi oluşturacak. İhlas suresiyle de takıntısını aşacak" dedi.

rtük beyaz tv önder özcan nur viral baklava sarışın takıntısı ihlas suresi okunmuş baklava ihlas suresi