Rosalia hayranlarıyla tek tek ilgilendi, şapkasını hediye etti

TAKİP ET

Sahne şovları ve şarkılarıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesine kavuşan Rosalia, kendisinden imza ve fotoğraf isteyen hayranlarıyla tek tek ilgilendi, küçük bir çocuğa şapkasını hediye etti.

Son yıllarda şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayan ve sahne şovlarıyla dikkat çeken İspanyol şarkıcı Rosalia, sosyal medyada paylaşılan videosuyla gündemde.

Rosalia, kendisinden imza ve fotoğraf isteyen hayranlarıyla tek tek ilgilendi, küçük bir çocuğa şapkasını hediye etti. O anları bir hayranı cep telefonuyla kaydetti.

ROSALİA KİMDİR?

1993'te Barselona'da doğan ROSALÍA'nın gerçek adı Rosalía Vila Tobella. Küçük yaşlarda keşfettiği müziğe ilgisini profesyonel olarak 16 yaşında girdiği Taller de Músics ile sürdürdü.

Buradaki altı yıllık eğitiminin ardından yüksek derecedeki başarısı vesilesiyle Katalonya Müzik Okulu'na transfer edilmiş ve çalışmalarını bu okulda bitirmiştir.

Flamenko müziğini çağdaş müzik ile harmanlayarak yepyeni bir soluk olarak müzik dünyasına atılan başarılı müzisyen 2012 yılında Kejaleo isimli bir flamenko müzik grubunun vokalistliğini yapmıştır.

Bir süre çeşitli solo ve işbirlikli işler yaptıktan sonra flamenko dünyasında tanınırlığını artıran Rosalía, 2016 yılında İspanyol rapçi C. Tangana ile Antes de Morirme adlı şarkıyı yayınladı.

Şarkı gerçek bir sessiz hit oldu. Önce İspanya'yı kasıp kavurdu ardından yavaş yavaş uluslararası bilinirlik sağladı.

Şarkının başarısının ardından Universal Music ile anlaşma imzaladı ve ertesi yıl 2017'de Los Ángeles adlı stüdyo albümünü çıkardı. Aynı yıl ise Latin Grammy Ödüllerine En İyi Yeni Sanatçı dalında aday gösterildi.

Rosalia