Röportaj Adam'ın film setine polis baskını: Miting yapılıyor zannedildi

TAKİP ET

Röportaj Adam olarak bilinen Mahsun Karaca'nın başrolünde yer aldığı 'İllegal hayatlar' filminin setine polis baskın düzenledi. İstasyon Meydanında yapılan mitingi gerçek zanneden polis, sete baskın yapıp izinsiz miting yapıldığını söyleyerek son vermesini istedi.

Sosyal medyada 'Röportaj adam' olarak ünlenen ve videoları milyonlarca kez izlenen Mahsun Karaca'nın “İllegal hayatlar” isimli filmine polis baskın düzenledi.

Adana Masası isimli Instagram hesabının haberine göre, İstansyon Mahallesi'ndeki miting çekimi sırasında izinsiz miting yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler kalabalığın dağılmasını istedi.

Set ekibi ise miting yapmadıklarını film seti olduğunu belirtti. Valilikten izin aldığını gören polisler setten ayrıldı.

İşte o anlar:

FİLMİN KONUSU NE?

Röoportaj Adam, bu filmde Adana’da kumar oynatmak için Güven Partisi’nin il başkalığını alarak 260 kez polis baskınına uğramasına konu alıyor.

Miting sahnesinde ise Karaca, Liberal Muhafazakar Komünist Parti Genel Başkanı olarak halka sesleniyor ve halkta Karaca lehine sloganlar atıyordu.

Röportaj Adam Mahsun Karaca