Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'in fotoğrafları Arabistan'ı karıştırdı

TAKİP ET

Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez'in Instagram'da paylaştığı bikinili fotoğraflar, Suudi Arabistan vatandaşlarının tepkisine neden oldu.

Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'a geçtiğimiz Aralık ayında transfer olan Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'in sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğraflar ülkede tartışma konusu oldu.

Ülke yasalarına göre, resmi olarak evli olmayan çiftlerin birlikte yaşaması yasakken bu kural Ronaldo ve Rodriguez için esnetilmişti. Ayrıcalığın ardından bu defa Georgina Rodriguez'in fotoğrafları ülkeyi karıştırdı.

Rodriguez’in sosyal medya hesabında paylaştığı bikinili ve açık pozları Suudi vatandaşlarının tepkisini çekti. Ülke yasalarına göre bu şekilde yayınlanan fotoğraflar da yasak.

"SUDDİ BİR KADIN BİKİNİLİ GÖRÜNSE NE OLACAKTI?"

Ortadoğu hukuku uzmanı James Dorsey, Daily Star’a konuştu. Dorsey, şu ifadeleri kullandı:

“Prensip olarak, düzgün giyinmek zorunludur, ancak ‘düzgün giyinmeyi oluşturan şeyler’ gelişti. Muhammed Bin Salman’dan önce, vücut ve yüz tamamen kapatılıyordu. Pek çok kadın hala buna bağlı kalsa da, artık durum böyle değil.

Bikini prensip olarak uygunsuz bir elbise olarak kabul edilirdi. Ancak Ronaldo’nun kız arkadaşına bir şey olma ihtimali sıfır.

Suudi Arabistan’ın yakın zamanda LGBTİ turistlerin ülkede hoş karşılanacağını söylediğini unutmayın, bu yüzden buna zarar vermek istemeyecekler. Asıl soru, Suudi bir kadın bikinili görünse ne olacağıdır. O noktada yasal ve toplumsal bir tepki görmek mümkündür.” dedi.

 

Ronaldo georgina rodriguez Arabistan