Ronaldo'nun ailesi için güvenlik önlemlerini sıkılaştırıldı: "Oğlu VIP bölümünde maçı böyle seyretti"

TAKİP ET

Cristiano Ronaldo, ailesi için güvenlik önlemlerini sıkılaştırdı. Koruma, Ronaldo'nun oğlunu çeken VIP bölümü seyircilerine böyle müdahale etti.

PSG, dostluk maçında karşılaştığı Al Nassr/Al Hilal Karması'nı 5-4 mağlup etmeyi başardı. Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo, bu düelloya performanslarıyla da damga vurdular. 

PSG'yi galibiyete taşıyan golleri; 3. dakikada Lionel Messi, 43. dakikada Marquinhos, 53. dakikada Sergio Ramos, 60. dakikada penaltıdan Kylian Mbappe ve 78. dakikada Hugo Ekitike atarken Al Nassr/Al Hilal Karması'nın gollerini; 34. dakikada penaltıdan ve 45+6. dakikada Cristiano Ronaldo, 56. dakikada Hyun Soo Jang, 90+4. dakikada Anderson Talisca kaydetti. İki süperstar, 6 Mayıs 2018'den sonra ilk kez aynı maçta karşılıklı gol atarlarken futbol dünyasına eşsiz bir anı bıraktılar. 

Cristiano Ronaldo, iki golle oynadığı Riyad'daki mücadelede Maçın Oyuncusu Ödülü'nün de sahibi oldu.

"OĞLU VIP BÖLÜMÜNDEN MAÇI SEYRETTİ"

Cristiano Ronaldo, ailesi için güvenlik önlemlerini sıkılaştırırdı. Ailesi, maçı VIP bölümünde kendisine ayrılmış bölümden seyretti.

Ronaldo'nun oğlu bir anlık yerinden kalkınca onu görüntülemek isteyen taraftarın arasına ise koruma girdi. Koruma, Ronaldo'nun oğlunu çeken VIP bölümü seyircilerine işte böyle müdahale etti.

cristiano ronaldo gündem spor haber vıp güvenlik