Rize İkizdere'deki Meral Akşener protestosunda 'A Haber' detayı!

TAKİP ET

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Rize'nin İkizdere ilçesine gitti. Akşener, bir kadının "Siz PKK ile işbirliği yapan CHP ile neden berabersiniz" sorusuna tepki göstererek, "Megri Megri'yi ben mi söyledim, Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okutturdum" yanıtını verdi. Akşener'in ziyaretlerini takip etmeyen A Haber'in kamera ve mikrofonunun olay sırasında orada olması olayın "kurgu" olabileceği iddialarını güçlendirdi.

BERAT TEMİZ / AYKIRI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize’nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada bir kadının protestosuna uğradı. Protesto esnasında Akşener'in hiçbir ziyaretini takip etmeyen A Haber'in mikrofon ve kamerasının orada bulunması dikkat çekti.

İkizdere ziyareti esnasında Akşener'in yanına yaklaşan bir kadın,  "Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. Sizi Allah'a havale ediyorum. Meral Akşener'e diyorsunuz. Megri megriyi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttun? Hadi oradan" sözleriyle tepki gösterdi. A HABER DETAYI
Olay anında Akşener'in hiçbir programını takip etmeyen A Haber'in kamera ve mikrofonunun orada olması dikkat çekti. A Haber'in protesto esnasında orada bulunması, olayın "kurgu" olabileceği iddialarını güçlendirdi.

İşte o görüntü;



 

rize ikizdere ahaber mhp esnaf akşener meral akşener iyi parti