Rıza Baba ölüyor mu? Zafer Ergin, Arka Sokaklar dizisinden ayrılacak mı

TAKİP ET

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan ve 16 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Zafer Ergin'in diziden ayrılacağının iddia edilmesinin ardından Rıza Baba karakterinin suikaste uğraması izleyenleri üzdü. İşte fragman...

Türk televizyonlarının en uzun süren dizilerinden olan Arka Sokaklar'da Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Dizinin resmi sosyal medya hesabından siyah bir zemin üzerinde "Rıza Baba" etiketi açılmasıyla birlikte iddialar güçlenmişti. Dizinin 14 Ocak'ta yayınlanacak yeni bölümünden fragman geldi.

Dizinin ekrana gelen son fragmanında Rıza Komiser’in kimliği belirsiz birisi tarafından vurularak, kanlar içinde yere yığılması "Rıza Baba ölüyor mu? Ona kim ateş etti?" gibi sorular gündem oldu.

Kanal D’nin, yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı sevilen dizi 14 Ocak Cuma yeni bölümüyle izleyici ile buluşacak.

RIZA BABA SUİKASTE UĞRADI
Cuma günleri ekrana gelen Arka Sokaklar dizisi, yayınladığı son fragman ile herkesi şoke etti. Yayınlanan son fragmanda; Rıza Baba'nın evden çıkıp, balık tutmaya gittiği görüldü. O sırada kapıya gelen ve kim olduğu gösterilmeyen bir şahıs, Rıza Baba'ya kurşun yağdırdı.

Rıza Baba'nın arabasına bineceği sırada gelen kurşunlar, seyircinin yüreğini ağzına getirdi. Peş peşe kurşun yağmuruna tutulan Rıza Baba, yere yığıldı. Bunun üzerine herkes akıbetini merak etmeye başladı.

İşte o fragman:

arka sokaklar rıza baba zafer ergin fragman rıza baba ölüyor mu