Rıdvan Dilmen TRT Spor'dan ayrıldı mı? Rıdvan Dilmen neden yok

TAKİP ET

TRT Spor'da Rıdvan Dilmen'in yorumculuk yaptığı %100 Futbol programı bu hafta yayınlanmadı. TRT'nin Dilmen ile yollarını ayrıldığı ve programın bu nedenle yayınlanmadığı iddia edildi.

Süper Lig'de 24. hafta maçları tamamlandı. TRT Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programının bu hafta yayınlanmaması ise dikkat çekti.

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in kanalla yolları ayırdığı ve sezonun geri kalanında ekranlarda olmayacağı öne sürüldü.

TRT, RIDVAN DİLMEN'İN İŞİNE SON VERDİ
Gazeteci İsmail Er sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, %100 Futbol programına sponsor olan firmanın sahibi hakkında Rıdvan Dilmen'in bazı ifadeler kullandığı ve bu durumdan rahatsız olan firmanın sponsorluktan çekilmesi sonrası TRT'nin de ünlü yorumcunun işine son verdiğini belirtti.

Er, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Şeytan, TRT Spor programında sponsor şirketin sahibi hakkında sağda solda dedikodu yapınca duyulmayacağını sanmıştı, Sponsorluktan çekildiği için TRT’de şeytanı kapı önüne koydu 2 gündür TRT’da yok! Şeytan’a ne kadar çok ah aldığını, varsa bir dostu anlatsın. Yok ki?”

 

rıdvan dilmen trt trt spor %100 futbol