Rıdvan Dilmen canlı yayında konuştu: "Okan Buruk'un yerine gelecek yeni teknik direktör..."

TAKİP ET

Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Gaziantep maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Okan Buruk'un tedirgin olduğunu söyleyen Dilmen, "Açık konuşalım; işler kötü giderse Fatih Terim orada duruyor" dedi.

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantep FK'yı son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçın ardından Yüzde 100 Futbol programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılı takımın başında istediği oyunu oynatamayan Okan Buruk için Rıdvan Dilmen'den çok erken bir eleştiri geldi.

Okan Buruk'un Fatih Terim korkusuna kapıldığını ima eden Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in boşta olup her an Galatasaray'a gelebileceği korkusuna yol açtığını ifade etti.

Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

"Açık açık konuşayım. İşler kötü giderse Galatasaray'ın yeni hocası Fatih Terim olur. Hoca orada duruyor. İşler kötü giderse Okan Buruk ile yollar ayrılır ve hoca adayı zaten belli. Bu tedirginliği yaşaması normal. Okan Hoca düşünüyordur kötü gidersem Fatih Terim gelir mi diye."

ABDÜLKERİM'E VERİLEN KART

Kerem gol atınca iyi oynadı diyeceğiz. Ama seyirciye karşı da güvenini kaybetmiş. Yapabileceği şeyleri de yapamıyor. Bu tarz oyuncuların yapacağı en iyi şey çok basit oynamak. Çok top kaybetti Kerem. Kendisine güveni içinde bu önemli. Okan hoca hakeme itiraz ediyor telaşlı görünüyor. Oyuncuyu da etkiliyor taraftarı da geriyor. Ben maçın kilit oyuncularının Yunus ve Oliviera olarak görüyorum. Oyunu bu ikiliden birisi getirebilir. Mertens'in rakibin dengesini bozmak için sağa doğru gitmesi gerekiyor. Sarı kartın birinin ucuz olduğunu düşünüyorum Abdülkerim Bardakçı'nın. Artık hakemler çok ucuz kart gösteriyorlar. İkinci kartı çok ağır görünüyor. Hatta ilk sarı kartında öyle. Maçı bundan sonra hakem belirleyecek.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Ligin sonunda ilk 7 sırada şu anda olduğu gibi Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Konyaspor ve Adana Demirspor'un olacağını düşünüyorum. 4 büyüklerin ve hatta Başakşehir'in de mayısın ilk haftasında şampiyonluk yarışında olacağını düşünüyorum.

GALATASARAY'IN KADRO GENİŞLİĞİ

Gerçekçi olmak gerekiyor; Galatasaray'ın, Fenerbahçe gibi çevir çevir oyna bir kadrosu yok. Avrupa'da olmadıkları için o kadar geniş kadroya ihtiyaçları olmayabilir ancak yerli konusunda elinizi rahatlatacak hamleler yapabilirsiniz.

Rıdvan Dilmen Okan Buruk Fatih Terim Galatasaray