Reza Zarrab yıllar sonra ortaya çıktı: İsmini değiştirdi, yeni iş kurdu!

TAKİP ET

ABD'de tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab yıllar sonra ortaya çıktı. FETÖ'cü Tr724 adlı internet sitesine konuşan Zarrab'ın ismini Aaron Goldsmith olarak değiştirdiği belirtildi. Ayrıca Zarrab'ın binicilik ve at yetiştiriciliği işine girdiği ifade edildi.

Kara para aklama suçlamasıyla 22 Mart 2016'da ABD'de tutuklanan ve ardından itirafçı olarak serbest kalan Reza Zarrab, yıllar sonra ortaya çıktı. Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yakınlığıyla bilinen Tr724 adlı internet sitesi Reza Zarrab’ın adını ve yeni işini duyurdu.

Türkiye’de hakkında açılmış çeşitli FETÖ davaları nedeniyle firari durumda bulunan Adem Yavuz Arslan imzalı habere göre, ABD’nin Florida eyaletinde Next Level Performance Center isimi bir şirket kuran Reza Zarrab, kimliğini değiştirdi ve Aaron Goldsmith ismini aldı.

Sitenin Youtube kanalında görüntülü olarak yayınlanan habere göre ABD’nin Florida eyaletinde Next Level Performance Center isimi bir şirket kuran Rıza Sarraf, kimliğini değiştirdi ve Aaron Goldsmith ismini aldı.

Sarraf'ın Miami'de oldukça lüks bir yerde yaşadığı belirtilen haberde, evin görüntüleri de paylaşıldı.

Videoda Sarraf olduğunu belirttiği kişi, sitenin muhabirinin görüşme talebine "burası özel bir alan, terk edin" diyerek ret yanıtını verdiği belirtildi.

"İKTİDARIN ÖDÜLLERE BOĞDUĞU İŞADAMI..."
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Alpay Antmen de Rıza Sarraf'la ilgili gelişmeyi Twitter hesabından Sarraf'ın geçmişte A Haber'de konuk edildiği anlara ait bir görselle birlikte şu ifadelerle paylaştı:

"İktidarın 'Hayırsever işadamı' diyerek kolladığı, ödüllere boğduğu, arkasına Türk Bayrağı konularak 'Vatansever' propagandasının yapıldığı ve bir İçişleri Bakanının 'Önüne yattığı' Reza Zarrab, adını Aaron Goldsmith olarak değiştirdi ve ABD’de ‘Next Level’ adında şirket kurdu."

reza zarrab fetö abd amerika isim ebru gündeş