Restoranında duvar çökmüş, diplomat hayatını kaybetmişti: Somer Sivrioğlu'ndan açıklama geldi

TAKİP ET

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun Beşiktaş'taki restoranında istinat duvarı çöktü. Sivrioğlu'nun 3 ay önce devraldığı restorandaki olayda bir eski diplomat hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı.

İstanbul Beşiktaş'ta MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun 3 ay önce devraldığı lüks restoranın istinat duvarı çöktü.

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Nispetiye Caddesi'nde meydana geldi. 6 kişinin otomobillerinden indiği sırada çöken duvarın altında 2 kişi kaldı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda, sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ulus'ta özel bir hastaneye kaldırılan Ürdünlü eski diplomat Ahmet Salim Subbed, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan yabancı uyruklu Bahaettin Shanableh'in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SOMER SİVRİOĞLU'NDAN AÇIKLAMA
Somer Sivrioğlu'na ait Efendy isimli restorandan yaşanan olayla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, "20 Mayıs Cuma gecesi restoranımızın da içinde bulunduğu yerleşimin istinat duvarının çökmesi sonucu yaşanan tahlisiz olaydan dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz" denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı:
"Kaza anında kaldırımda bulunan ve hayatını kaybeden Sayın Ahmet Salim Subbed'in ailesine başsağlığı diliyoruz. Acılarını derinden paylaşıyoruz.

somer sivrioğlu restoran diplomat beşiktaş lüks restoran