Restorandaki yakıt tankeri bir anda patladı, 5 kişi yaralandı: O anlar kamerada

TAKİP ET

Meksika'nın Durango eyaletinde, bir restoranda bulunan yakıt tankında dolum sırasında patlama meydana geldi. Patlama anı kameralara yansırken olayda 5 kişi yaralandı.

Meksika'nın Durango eyaletindeki bir restoranda, gaz tankeri operatörü yakıt ikmali yaparken elinden kaçırdığı hortum ile gaz kaçağı yaşadı. Kazada 5 kişi 2. derece yanık teşisi konarak hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik kamerasından alınan görüntülerde Inter Gas şirketinde çalıştığı öğrenilen bir işçinin lokantaların hemen yanındaki sabit duran bir tanka yakıt ikmali yaptığı kaydedildi.

Yakıt tankını dolduran işçinin hortumu elinden kaçırması ile beraber yakıt sızmaya başladı. Sızan yakıt saniyeler içinde alev aldı.

5 KİŞİ YARALANDI

Meksika basınına göre, yaşanan gaz kaçağı nedeni ile çıkan yangın borulara da sıçradı ve bir anda büyüdü. Olay sırasında yan masada yemek yiyen üç kişi alevler içerisinde kaldı. Meydana gelen patlamada 5 kişi yaralandı.

Sivil Koruma başkanı José Miguel Martínez, yaşanan olayın bir insan hatası olduğunu söyledi ve gaz şirketi işçilerinin çeşitli protokolleri ihmal etmesi nedeniyle yaptırımlar uygulanacağını belirtti.

Meksika yakıt tankeri restoran patlama