Resmi açıklama geldi: Acun Ilıcalı Hull City'i alıyor!

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın satın alacağı iddia edilen İngiliz ekibi Hull City'den resmi açıklama geldi. Hull City, kulübün devir işlemleri hazırlığında olduğunu açıkladı.

İngiltere Championship ekibi Hull City resmi siteden yaptığı açıklamada kulübün devir teslim işlemlerinin başladığını duyurdu. Acun Ilıcalı'nın temas halinde olduğu kulüp için 35.4 milyon Euro ödeneceği duyurulmuştu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Son medya spekülasyonları ışığında, kulübün son zamanlarda durum tespitinin gerçekleşmesi için bir devir dönemine girdiğini doğrulayabiliriz. Şu anda başka bir yorum yapılmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

2016-2017 sezonunda Premier Lig'den düşen Hull City, bu sezon Championship'te 15 maç sonunda 9 puanla 22. sırada yer alıyor.

“HULL CITY HAYALİM” DEMİŞTİ
Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı, “Hull City'yi almayı düşünüyorum, güzel görüşmeler de yaptık, iki taraf birbirini iyi anladı. Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse hayalim gerçekleşecek” ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı, “Hull City’nin başarısıyla İngiltere’de ülkemizin bayrağını dalgalandırmak istiyorum. Umarım Hull City, gelecekte teknik direktörden futbolcularına kadar Türklerden oluşur. Amacım dünyada ses getiren bir ekip yaratmak" demişti.
 

acun ılıcalı hull city resmi açıklama ingiltere spor futbol