Resmen açıklandı: Beşiktaş'ta yolların ayrılacağı 3 isim kesinleşti

TAKİP ET

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, takımdan ayrılacak isimler hakkında konuştu. İsim veren Kazancı, 3 futbolcunun takımdan kesin ayrılacağını söyledi.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'dan gelecek sezona ilişkin çarpıcı açıklamalar geldi. Fanatik'e konuşan Kazancı, 3 ismin takımdan ayrılacağını söyledi.

Takımda yeni sezonda olmaları beklenmeyen Cyle Larin ve Michy Batshuayi’yle ilgili de net konuşan Kazancı, iki futbolcuyla da yola devam etmeyeceklerini belirtti. İlk olarak Kanadalı hücumcu Larin’i değerlendiren Kazancı, "Her iki taraf kendine yeni bir yol çizdi. Emekleri için teşekkür edeceğiz" dedi. Kazancı, sezon başında Chelsea’den kiralanan Michy Batshuayi için ise, "Alanyaspor’a 2 tane attı. Özellikle ikinci golü öyle basit değil. Zor golü attı. Haftaya Giresun’da ne yapar bilemiyoruz. Dediğim gibi kiralık futbolcular kalmayacaklar" ifadelerini kullandı

Ceyhun Kazancı, bu sezonki performansıyla beklentilerin altında kalan Alex Teixeira için ise, "Çok karakterli, duruşu olan ve sözü özü bir futbolcu. Kendisine Arap Yarımadası’ndan farklı teklifler var. Diğer bazı isimler gibi, ‘Sözleşmem var ama oynamadan burada kalıp paramı alıp hayatıma bakarım’ diyecek biri değil. Bu nedenle konuşup anlaşacağız" diye konuştu.

Sezon başında Katalan devi Barcelona’dan kiralanan Miralem Pjanic’in geleceğiyle ilgili olarak net konuşan Ceyhun Kazancı, ayrılık kararlarını resmen duyurdu. Kazancı, "Pjanic, kiralık futbolcumuz. Ancak yeni sezonda devam etmeyeceğiz. Sadece hocanın sistemine uyan isimlerle yeni sezona başlayacağız" sözlerini sarf etti.

OĞUZHAN ÖZYAKIP, MEHMET TOPAL VE GÖKHAN TÖRE
Valerien Ismael’in takımın başında çıktığı 2 karşılaşmada da sakatlıkları olmamasına rağmen kadroya almadığı; Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Mehmet Topal’ın geleceğiyle ilgili de konuşan Kazancı, "Üçü de Milli oyuncular. Ancak şu anki durumları önemli. Hoca da kadroya baktığınızda bazı şeyleri zaten açık ediyor. Bu konuda fazla yorum yapmaya gerek de yok" sözlerini sarf etti.

beşiktaş ceyhun kazancı futbol transfer spor süper lig