Reha Muhtar'dan dikkat çeken paylaşım: Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?

TAKİP ET

Türkiye'de bir dönemin en çok konuşulan haber sunucularından olan Reha Muhtar, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Eski eşi Deniz Uğur'un öldürülen hayat arkadaşı İsmail Hakkı Sunat'ın fotoğrafını paylaşan Muhtar, "Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de 2000'li yılların en çok konuşulan isimlerinden olan, kendine has haber sunumuyla tanınan Reha Muhtar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Yıllardır gözlerden uzak bir yaşam süren Reha Muhtar, eski eşi Deniz Uğur'un öldürülen hayat arkadaşı İsmail Hakkı Sunat'ın fotoğrafını paylaşarak "İsmail Hakkı Sunat nasıl öldü? Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Reha Muhtar'ın bu paylaşımı akıllara "Tehdit mi alıyor" sorularını getirdi. Muhtar'ın paylaşımına çok sayıda yorum geldi.

İSMAİL HAKKI SUNAT KİMDİR?

Çanakkale'de yüksek sesle müzik dinleyen komşusunu kuru sıkı silah ile korkutması sonucu çıkan tartışmada silahla vurularak öldürülen sanatçı, "geleceğin tiyatro umutlarından biri" olarak gösterilmekteydi. Gelibolu'da toprağa verildi. Ayrıca ünlü oyuncu Deniz Uğur'un eşidir.

 

Reha Muhtar İsmail Hakkı Sunat