Real Madrid Başkanı Perez'den "Ronaldo'yu transfer et" diyen taraftara ilginç yanıt

TAKİP ET

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Ronaldo'yu transfer et" diyen taraftara ilginç bir yanıt verdi. Perez, "Yine mi? 38 yaşında" dedi.

Manchester United'da geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo'nun adı eski kulübü Real Madrid ile anılıyordu. Sosyal medyada paylaşılan bir videoya göre Portekizli yıldızın, İspanyol devine geri dönme kapısı kapandı.

Real Madrid'in Eintracht Frankfurt ile oynadığı UEFA Süper Kupa maçı için Helsinki'ye giden Florentino Perez kaldığı otelde taraftarlarla dikkat çekici bir diyalog yaşadı.

Sosyal medyada paylaşılan videoda bir Real Madrid taraftarının Perez'e "başkanım, Cristiano'yu alın" dediği duyuluyor.

75 yaşındaki futbol adamı ise bu talep karşısında Ronaldo'nun ilerleyen yaşına dikkat çekti: "Cristiano mu? Yine mi? 38 yaşında."

RONALDO'NUN KARDEŞİNDEN TEPKİ

Madrid Başkanı Perez’in bu yanıtına Ronaldo’nun kız kardeşi Katia Aveiro sert çıktı. Aveiro, Perez’in Portekiz yıldızı yaşlı olarak nitelendirmesine karşı, “38 yaşında ama yine iki metreden fazla zıplayabiliyor, 3 dakika orada kalabiliyor ve vücudunda yağ yok. Kendisine saygı duy yaşlı adam” ifadelerini kullandı.

Ronaldo geçen sezon Manchester United forması ile 23 gol ve 3 asistlik bir performans sergilemişti. Yıldız futbolcunun geçtiğimiz Pazar günü Brighton’ın 2-1 kazandığı karşılaşmada yedekte yer alması sosyal medyada gündem olmuştu. Bununla birlikte Ronaldo’nun United’da mutlu olmadığı da söylentiler arasında.

Real Madrid Perez Ronaldo Cristiano Ronaldo transfer