Rapçi Post Malone konserde düştü, kaburgası kırıldı

TAKİP ET

ABD'nin Missouri eyaletinde konser veren rapçi Post Malone, şarkı söylediği sırada sahnedeki boşluğa düştü. Bir süre acı içerisinde kıvranan Malone'nin kaburgasının kırıldığı belirtildi.

'Circle', 'Rockstar' ve 'Better now' isimli şarkılarıyla tanınan dünyaca ünlü rapçi Post Malone, konser sırasında dengesini kaybederek sahnedeki boşluğun içerisine düştü.

HaberGlobal'in aktardığına göre; acı içerisinde yer kıvranan Malone, çalışanlar ve güvenliklerin yardımıyla ayağa kalkıp konsere kaldığı yerden devam etti. Malone'nin 3 kaburga kemiğinde kırık oluştu.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Görüntülerde düştükten sonra kırılan kaburga kemiği ile şarkı söylemeye devam edip, son şarkısını tamamladığı görülüyor. Daha sonra hastaneye kaldırılan ünlü rapçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"BACAKLARI ACIDAN TİTRİYORDU"

Tana Cantrell CNN'e, "Benim açımdan o sırada, sahnede göğsünün ortasından tutarak yere yığılmış gibi görünüyordu" dedi ve ekledi:

"Yüzünde ve vücudunda ne kadar acı çektiğini görebiliyordunuz ve o zaman bunun ciddi olduğunu anladım. Bacakları acıdan titriyordu.”

Cantrell, "Diğer açılardan, gitarını indirdiklerinde sahnede düştüğü bir delik olduğunu görebiliyordunuz ve zemini zamanında geri alamadılar" dedi.

Cantrell'e göre, yaklaşık 10 dakika sonra Post Malone diğerlerinden yardım alarak ayağa kalktı ve mola vermeye gitti. Cantrell, sahneye döndüğünde gösteriyi bitirmeden önce defalarca özür dilediğini söyledi.

Ünlü rapçi daha sonra Instagram'dan paylaştığı video ile özür diledi ve "Hastaneden yeni döndük ve her şey yolunda" dedi.

Post Malone konser kaburga