Ramazan Kurtoğlu: "Anadolu'yu Türksüzleştirme operasyonuyla Türkiye'yi yıkmak istiyorlar"

TAKİP ET

Dr. Ramazan Kurtoğlu, katıldığı bir YouTube programında "Tıpkı Osmanlı'yı devşirme ve dönme yapı ile saf dışı edenler, bugün Anadolu'yu Türksüzleştirme operasyonuyla Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmak istiyorlar" dedi.

Dr. Ramazan Kurtoğlu, Ferda Yıldırım'ın YouTube kanalına konuk oldu. Kurtoğlu, programda önemli açıklamalarda bulundu.

Sığınmacı meselesi ve göç hareketleri üzerine konuşan Kurtoğlu, "Anadolu'yu Türksüzleştirme operasyonuyla Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmak istiyorlar" dedi.

Kurtoğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Atatürk ve arkadaşları bize 7/24 al bayrağın dalgalandığı, günde 5 vakit ezan okunabilen bir devlet bırakmış. Adamsak bu devleti koruruz. Ama bugün baktığımızda tarih tekerrür ediyor. 

Tıpkı Osmanlıyı devşirme ve dönme yapı ile saf dışı edenler, bugün Anadolu'yu Türksüzleştirme operasyonuyla Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmak istiyorlar. Bu çok net. Bu bir ırkçılık değil. Türk milletini Irkçılıkla suçlayanlar salağın tekidir.

400 yıl Fas, Tunus, Cezayir, Mısır'ı, Balkanları idare ettik. Adamların diline bile dokunmadık. Fransa yönetti Fas, Cezayir, Tunus'ta 50 yıl kadar kaldı. Kadınlar kendilerini Fransız falan zannediyor."

ramazan kurtoğlu sığınmacı göç suriyeli