Putin'den yeni açıklama geldi, normalleşme mesajı verdi!

TAKİP ET

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'yı işgalin 9. gününde konuştu. Tüm dünyaya yeni bir çağrı yaparak normalleşme mesajı veren Putin, "Ülkelere verdiğimiz ekonomik sözleri yerine getireceğiz. Komşularımıza karşı kötü bir niyetimiz yok" dedi.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları dokuzuncu günde devam ederken, Devlet Başkanı Vladimir Putin'den flaş bir çağrı geldi ve normalleşme mesajı verdi. Putin açıklamasında, "Ülkelere verdiğimiz ekonomik sözleri yerine getireceğiz. Rusya ile ilişkilerinizi normalleştirin." dedi.

Yeni bir Rus gemisinin suya indirilmesiyle ilgili toplantıya video konferans yöntemiyle bağlanan Putin, "Ülke genelinde ulaştırma ve lojistik altyapısını güçlendireceğiz. Bunu Baltık Denizi'nde, Kuzey Kutbu'ndaki bölgelerimizde Uzak Doğu'da gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.

"KÖTÜ BİR NİYETİMİZ YOK"
Putin, komşu ülkelerle ilişkilerin bozulmasını istemediklerini aktararak, "Komşularımıza karşı kötü bir niyetimiz yok. Durumu daha da kötüleştirmemelerini ve herhangi bir kısıtlama getirmemelerini tavsiye ederim. Tüm yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

putin rusya ukrayna avrupa savaş işgal