Psikolog Esra Ezmeci'ye şok soru: Görümcemle ilişkim var, oğlum da katılmak istiyor

TAKİP ET

Televizyon programlarına konuk olmasıyla tanınan Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından gelen soruları yanıtladı. Ezmeci'ye sorulan sorular ise şoke etti. Ezmeci, bir takipçisinin "Görümcem ile ilişkim var. Oğlum da aramıza katılmak istiyor" sorusuna yanıt verdi.

Televizyon programlarıyla tanınan ve son olarak FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında yer alan psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

Ezmeci'ye soruların sorular görenleri şaşkına çevirdi. Ezmeci, bir kadın takipçisinin "Kocamın kız kardeşiyle ilişkim var. Oğlum bunu gördü 'beni dahil etmezseniz herkese söylerim' diyor ne yapmalıyım?" sorusunu paylaştı.

Şoke eden soruya cevap veren Ezmeci, "Böyle dinamikler zaten çok yanlış, oğlunuz nasıl size bunu söyleyebilir? Bence hep birlikte psikolojik destek almanız lazım" dedi.

"KOCAM SÜTÜMÜ EMDİ"
Ezmeci, bir takipçisinin "2 ay önce doğum yaptım. Gece uyurken kocam sütümü emmiş, bebeğe kalmadı dedim ve kavga çıktı" demesi üzerine de "Başka içecek bir şey bulamadı herhalde. Bunu niye yaptığını sorun ve bunun sizi rahatsız ettiğini söyleyin" ifadelerini kullandı.

esra ezmeci psikolog görümce ilişki fulya ile umudun olsun sosyal medya