Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun seans ücreti dudak uçuklattı

TAKİP ET

Yazdığı kitaplardan uyarlanan Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda gibi dizilerle tanınan Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarından aldığı bir seanslık ücret ortaya çıktı.

Daha önce İstanbullu Gelin ve hemen ardından da Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizilerinin uyarlaması ile adından sıkça söz ettiren Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun seans ücretiyle ilgili sızan bilgiler sosyal medyayı şaşkınlığa uğrattı.

Medyaradar'ın haberine göre Budayıcıoğlu'nun 20 dakikalık bir seans ücretinin 1200 TL olduğu iddia edildi. Seans ücreti kadar Budayıcıoğlu'nun muayenehanesinin nerede ve hangi ilde olduğu da çok merak edilen diğer detaylar arasında.

SEANS ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI
2005 yılında Ankara’nın en büyük psikiyatri merkezi olan Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi’ni kurarak hizmete başlayan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 20 dakikalık bir seans ücretinin 1200 TL olduğu sosyal medyada gündem oldu.

2008 yılında ikinci kitabı olan “Günahın Üç Rengi” adlı kitabını yayınlayan Budayıcıoğlu, kurucusu olduğu Madalyon Psikiyatri Merkezi İstanbul’da Levent ve Suadiye şubelerini de açtı.

Şu anda ekibi olan 75 kişilik psikiyatrist ve psikolog kadrosuyla hastalarına hizmet eden Budayıcıoğlu'nun kurucusu olduğu Madalyon kliniğinde ise diğer doktorların seans ücretleri 300 TL'den,45 dakika için 650 liradan başlıyor. Ankara'daki şubede ise 320 ile 565 TL arasında değişkenlik gösteriyor. Ancak şubelerde doluluk ve aşırı talepten dolayı 1 yıla kadar randevu verilemediği belirtildi.

gülseren budayıcıoğlu psikolog kırmızı oda seans ücreti