Prens Harry, Örümcek Adam kılığına girdi

TAKİP ET

Sussex Dükü Prens Harry, görevleri sırasında hayatını kaybeden İngiliz askerlerin çocukları için Örümcek Adam kılığına girdi.

Prenses Diana'nın oğlu, Sussex Dükü Prens Harry, sosyal sorumluluk projesiyle dikkat çekti. Harry, hayatını kaybeden İngiliz askerlerin çocukları için Örümcek Adam kıyafeti giydi.

Henüz 12 yaşındayken kendi annesi Prenses Diana’yı kaybeden Sussex Dükü, cumartesi günü Scotty’s Little Soldiers’ın Noel partisinde gösterilen bir videoda çocukların tatil sezonunun tadını çıkarmalarını ve ailelerini kaybettikten sonra eğlendikleri için suçluluk duymamalarını istedi.

“KENDİNİ SUÇLU HİSSETME”

38 yaşındaki Harry videoda çocuklara şunları söyledi:

“Noel, sevdiklerimizi gerçekten çok özlediğimiz bir zaman ve bunda bir sorun yok, ama aynı zamanda, ebeveynlerimiz olmadan eğlendiğimiz için kendimizi suçlu hissedebiliyoruz. Ama seni temin ederim ki ailelerimiz her zaman bizim eğlenmemizi ister, o yüzden kendini suçlu hissetme.”

Sussex Dükü, bu sözlerden sonra maskesini çıkarıp, “Öyleyse, oraya gidin, iyi vakit geçirin ve Mutlu Noeller” diyerek klibi bitiriyor.

Prens Harry Örümcek Adam