Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu'nun son hali

TAKİP ET

Bir zamanlara damga vuran Poyraz Karayel dizisindeki Sinan karakteri ile adını duyuran çocuk oyuncu Ataberk Mutlu'nun son hali herkesi şaşırttı.

Bir zamanlara damga vurmuş, başrollerinde Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli'nin yer aldığı Poyraz Karayel dizisinin "Sinan"ı Ataberk Mutlu şimdilerde bambaşka biri oldu.

Çeşitli sinema filmlerinde de rol alan Ataberk Mutlu, 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülünü aldığı esnada yaptığı konuşma ile akıllarda kaldı.


2015'te ekranlara gelmeye başlayan, başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Poyraz Karayel dizisi başladığında Mutlu 10 yaşındaydı. Instagram'ı aktif olarak kullanan 16 yaşındaki Mutlu'nun 6 yıldaki değişimi görenleri hayrete düşürdü.

Mutlu, 2013'te "Arkadaşım Max" filminde "Deniz" karakterine hayat verdi. 2014'te "Bana Adını Sor" filminde Hakan'ın küçüklüğünü oynadı. Aynı yıl yayınlanan Pek Yakında adlı filmde "Cihan Yıldız" rolünü oynadı.

Oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede yer alan 16 yaşındaki Mutlu, 2010 "Aşk Bir Hayal" dizisinde "Reşat" , aynı yıl "Cuma'ya Kalsa" dizisinde "Berk" rolünü canlandırdı.

2011'de "Anneler ile Kızları" dizisinde Yusuf, 2012 "Bulutların Ötesi" dizisinde ise "Dağhan" karakterine hayat verdi. 2012-2014 arasında "Karadayı" dizisinde Torun Nazif Kara'yı, 2015-2017 yılları arasında yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde ise Sinan Karayel karakterine hayat verdi.


 

poyraz karayel sinan ataberk mutlu dizi oyuncu çocuk oyuncu